ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Camping De Kleine Wielen

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit2

Wat een vervelende ervaring was het op die camping zeg! We hadden ruim van tevoren twee plekken voor twee nachten met de camper geboekt, specifiek gevraagd om naast elkaar te staan. Geen probleem, werd ons verteld. We kregen zelfs een bevestiging en betaalden meteen 115 euro. Maar bij aankomst op de camping was er sprake van een dubbele boeking door een nieuw computersysteem. Gelukkig waren er wel twee plekken naast elkaar vrij. Maar oh, wat een blubberig veld was dat! Onze camper zakte er meteen in weg tot aan de assen. Gelukkig werden we er snel uit getrokken door behulpzame mensen. Dat was eigenlijk het enige positieve aan deze hele ellendige situatie. We gaven bij de receptie aan dat we niet wilden blijven en ons geld terug wilden, maar er was geen andere plek beschikbaar. Dit was op 8 mei. Na meerdere telefoontjes kregen we steeds smoesjes te horen en tot op heden hebben we ons geld nog niet teruggekregen. Dus als je een andere optie hebt, zou ik zeker niet naar die camping gaan! Reactie van de eigenaar: Het is jammer dat er anoniem wordt geklaagd, waardoor we de klacht niet kunnen herleiden. Dit is een beetje vreemd, aangezien mijn naam gewoon zichtbaar is en in de originele review staat precies om welke dag en welk bedrag het gaat. Het lijkt me niet zo moeilijk om dit terug te vinden. Ik begrijp niet waarom het geld niet wordt teruggestort. Als ik een afspraak maak voor twee plekken naast elkaar en dit op dat moment niet mogelijk is, dan heb ik het recht om mijn geld terug te vragen. Ik geloof er niets van dat er op datzelfde veld andere campers hebben gestaan. Als u eerlijk zaken wilt doen, stort dan alsnog mijn geld terug.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit4

De vakantie op de camping met de familie was dit jaar een gezellige ervaring. Helaas liet de staat van het sanitair te wensen over, met vieze en gesloten douches. Het grasveld was onverzorgd en het maaisel lag nog op de grond, wat ongemak veroorzaakte wanneer het mee naar de trekkershut werd genomen, zowel aan de voeten als aan schoenen. Gelukkig was er genoeg te beleven met het nabijgelegen dierenpark. Echter, een grote tekortkoming van de camping was het niet tijdig terugstorten van de betaalde borg voor de trekkershut. Na herhaaldelijk mail- en telefooncontact heb ik uiteindelijk 24 dagen moeten wachten in plaats van de beloofde 14 dagen. Het is belangrijk dat de camping dit oppakt, aangezien sommige gezinnen dat geld goed kunnen gebruiken. Het is jammer dat wij niet de enigen zijn die de borg niet op tijd hebben teruggekregen.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit8

Vlakbij het bruisende Leeuwarden ligt een camping die een unieke mix biedt van stacaravans met tuinen en kampeerplekken voor caravans en campers op een eiland. De camping biedt zowel standaard plekken als mogelijkheden voor meer ampère stroom en een gevoel van vrijheid ondanks de nabijheid van je buren. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en het personeel is uiterst vriendelijk. Helaas ontbreekt een speelplek voor kinderen in de directe omgeving van de kampeerplekken, en tijdens ons verblijf was de grote glijbaan buiten gebruik en de speelvijver rook onaangenaam. Gelukkig biedt de nabijgelegen waterplas bij "de groene ster" een alternatieve plek voor waterplezier. Het restaurant op de camping wordt aangeraden vanwege de fijne prijzen en naast de camping is aqua zoo Leeuwarden gelegen. Ondanks dat de camping vol was, hebben wij weinig geluidsoverlast ervaren en konden we 's nachts genieten van de stilte. Kortom, we hebben genoten van heerlijke dagen op deze camping.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10

Onze caravan bracht ons voor een paar dagen naar deze mooie plek. De camping was perfect met ruime standplaatsen omringd door veel groen en water. We hebben twee keer genoten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Groot respect voor de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit4

Terug van een verblijf in een safari tent voor een midweek en hoewel de tent zelf prima was met voldoende ruimte en voorzieningen, was het helaas niet de ideale vakantie. De bedden lieten te wensen over, maar dat was nog te overzien. De kinderen wilden echter al na 2 dagen naar huis vanwege het teleurstellende sanitair op de camping. Ondanks dat het sanitair schoon werd gehouden, was het in slechte staat en vielen dingen uit elkaar. Er was maar één douche voor dames en heren die niet op slot kon en ook de wc's werkten slecht. De douche was moeilijk te bedienen en vertoonde gebreken. De verwachtingen die werden gecreëerd door de website bleken niet overeen te komen met de realiteit. Het restaurant met een uitgebreide menukaart bleek bij aankomst een kleine kaart te hebben waarvan meer dan de helft niet beschikbaar was. Het beloofde zandstrand bleek vooral modderig te zijn, met hier en daar wat zandkorrels. Wat de vakantie echt tegenviel was de animatie. Er werd weinig tot niets georganiseerd vanuit de camping zelf en alleen vaste gasten probeerden af en toe wat activiteiten op te zetten. Dit was een grote teleurstelling, vooral voor de kinderen die zich enorm verveelden. De beloofde georganiseerde activiteiten bleken niet te kloppen. Al met al was dit een zeer teleurstellende ervaring en een vakantie die aan al onze verwachtingen voorbij schoot. Het feit dat er ter plaatse niemand was om onze klachten aan te horen, behalve een vrijwilliger, maakte het nog erger. We hopen dat er contact met ons wordt opgenomen om deze ervaring te bespreken, want dit voelde echt als verspild geld en een verloren vakantie waar we zo naar hadden uitgekeken. Het heeft ook bijgedragen aan het verdriet van de kinderen. Deze locatie staat voor ons op de 'nooit meer' lijst.





© 2007-2024 ReisChecker.nl