ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Hotel Oasis

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit8

Dit prachtige hotel heeft stijlvolle kamers die eigentijds zijn ingericht. De ligging is perfect, vlakbij het strand, restaurants en de metro. Daarnaast heeft het hotel een heerlijke poolbar met zwembad, waar het vriendelijke personeel je uitstekend verzorgt. Het enige minpuntje vond ik het ontbijt, dat vanwege corona beperkt was. In plaats van het gebruikelijke buffet kreeg je slechts een mandje brood geserveerd. Over het algemeen vind ik dit hotel zeker een aanrader vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit4

De ligging van de accommodatie is perfect, op slechts 10 minuten lopen van het strand en leuke eetgelegenheden. Helaas laten de airco's op de kamer wat te wensen over en komen ze niet helemaal tot hun recht in het verkoelen van de ruimte. De hygiëne laat ook te wensen over, met onaangename bloedvlekjes bij het toilet, vieze kussenslopen en stoffige kamers. Zelfs het koelkastje in de kamer bleek niet goed te werken. Bij aankomst was de douchekop zelfs kapot. Al met al was de algehele staat van de kamer teleurstellend, met vlekjes op spiegels en de glazen deur van de badkamer. Voor €150 per nacht zou ik hier niet opnieuw verblijven, gezien de prijs-kwaliteitverhouding die niet in verhouding staat.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10

Dichtbij het strand en de stad, omringd door handige faciliteiten zoals een supermarkt en de metro. Het hotel beschikt over een compact zwembad dat perfect is voor een verfrissende duik. De sfeervolle zwembadbar is een gezellige plek om te ontspannen. De kamers zijn eenvoudig maar verzorgd, zonder extra franje. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is voldoende; je kunt kiezen voor een uitgebreid buffet voor 18 euro per persoon of een simpel ontbijt bestaande uit koffie, jus d'orange, een belegd broodje en een croissantje voor 7 euro per persoon.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit4

Ik had dit hotel gekozen vanwege het prachtige dakterras, maar tot mijn teleurstelling mocht ik geen gebruik maken van de comfortabele loungebanken omdat ik alleen was. Zelfs als deze de hele middag leeg bleven. Een gemiste kans!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit8

De locatie is prachtig en de kamer voldeed zeker aan de verwachtingen. Helaas kwamen de ontbijt- en baruren niet helemaal overeen met mijn planning, waardoor ik er niet optimaal van kon genieten. Gelukkig was het personeel altijd behulpzaam en vriendelijk.



© 2007-2024 ReisChecker.nl