ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Camping Al Pescatore

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit6
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid9

De omgeving is hier echt prachtig, met het warmste meer van Noord-Italië en een gezellige sfeer die doet denken aan Oostenrijk.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit8
  • Ligging7
  • Kindvriendelijkheid9

Deze camping is een heerlijke plek om te verblijven, gelegen vlakbij een prachtig meer en omringd door gezellige restaurants, ijssalons en mooie wandelroutes. De ontspannen sfeer op de camping en rond het meer sprong er echt uit voor ons. Geen massatoerisme of luide feesten hier, maar gewoon relaxte vakantiegangers uit verschillende landen. De camping is niet te groot, wat het gemakkelijk maakt om alles te belopen en voor de kinderen overzichtelijk houdt. Het zwembad en de bar zijn erg gezellig, vooral 's middags als de kinderen spelen in de speeltuin of zwemmen. 's Avonds is er wat kleinschalig entertainment bij de bar. De winkel en receptie zijn ook prima, met uiterst vriendelijk personeel. Het enige minpuntje was het strenge afvalbeleid, waarbij onze afvalzakken grondig werden gecontroleerd en we op onze fouten werden gewezen. Dat was wel wat onaangenaam. Al met al is dit een fijne camping waar we graag nog eens terug zouden komen!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit8
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid8

Bij aankomst waren we overweldigd door de vele campings, maar uiteindelijk raakten we eraan gewend. Al Pescatore sprong er echt uit voor ons! Het is een gezellige camping met uiterst vriendelijk personeel bij de receptie die altijd klaarstaan om te helpen. Het poolbarretje voegt echt wat toe aan de sfeer met het zwembad! Het meer ligt slechts een steenworp verder en de locatie is gewoonweg fantastisch! De mogelijkheid om waterfietsen te huren was een grote hit bij de kinderen. Er was genoeg te doen in de omgeving, van de charmante steden Trente, Balzano tot Verano. Fietsen en wandelen in de omgeving was een geweldige ervaring. Na 2,5 weken hadden we eigenlijk nog niet genoeg gezien. Misschien gaan we volgend jaar wel terug. De campings in Italië zijn over het algemeen vrij prijzig en deze was daarop geen uitzondering. De eetgelegenheden op de camping waren redelijk, maar erg druk. Gelukkig vonden we enkele meer traditionele restaurants in de buurt die ook heerlijk eten serveerden.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid9

Onverwacht belandden we op deze camping nadat de geboekte plek op een andere camping tegenviel. Gelukkig hadden we het geluk een plekje te bemachtigen op Al Pescatore! De relaxte sfeer op deze camping sprak ons enorm aan en het is begrijpelijk waarom zoveel mensen hier jaar na jaar terugkeren. Het zwembad was erg fijn, goed onderhouden met een ietwat enthousiaste badmeester ;-). De omgeving rondom het zwembad was prachtig aangelegd met een groot grasveld eromheen. Daarnaast was er een leuke speeltuin en tafeltennistafels aanwezig. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een klein minpuntje waren de waterdruk bij de douches en de matige WiFi, maar eerlijk gezegd hebben we dat niet echt gemist tijdens onze vakantie. De omgeving was adembenemend en divers. Een heerlijk warm meer, fietspaden rondom, prachtige bergwandelingen te maken, en nog veel meer, alles op korte afstand. De plaatsen rondom het meer vonden we wat minder indrukwekkend, maar dat is persoonlijke voorkeur. Levico was wel een leuk plaatsje en Trento is zeker een bezoek waard. Een autorit van 95 km naar Madonna di Campiglio is echter ook de moeite waard!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit8
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid7

De receptie was vriendelijk en behulpzaam, en we hadden veel keuzemogelijkheden voor onze verblijfsplek. Alles was beschikbaar voor een vaste prijs volgens de ACSI-regeling. De wifi was sterk bij de receptie, maar zwakker op andere plekken. We hebben genoten van heerlijk brood dat we kochten in de minimarkt! De toiletten en douches waren uitstekend schoongemaakt. Het was jammer dat de camping al op 11 september zou sluiten. Het zwembad was prachtig, maar er waren beperkte speelfaciliteiten voor kinderen. Gelukkig konden we lekker eten voor een goede prijs bij het restaurant Al Pescatore, slechts 50 meter verderop.





© 2007-2024 ReisChecker.nl