Wie op zoek is naar een unieke ervaring
op het gebied van gastvrijheid en
gastronomie, zal zich hier zeker
vermaken! Bij aankomst werden we begroet
met een opmerkelijk gebrek aan warmte.
De receptioniste leek haast te hebben om
elders te zijn en haar houding was
allesbehalve gastvrij. Een glimlach leek
optioneel en het opnemen van
bestellingen leek een race tegen de
klok. Als klap op de vuurpijl kregen we
zelfs drie menu's voor zes personen,
alsof onze vaardigheden op de proef
werden gesteld.
Wat betreft de keuken... deze leek
voornamelijk te bestaan uit
kant-en-klare producten. De passie en
liefde voor culinaire kunsten leken
verloren te zijn gegaan tussen de
diepvriesproducten en ingeblikte
ingrediënten die werden gebruikt. Het
is moeilijk te zeggen of de chef-kok het
opgegeven had of dat dit simpelweg de
filosofie van de keuken was.
De sfeer was ronduit luguber. Als enige
gasten in een verouderde en slecht
onderhouden eetzaal, kregen we het
gevoel alsof we eerder op een filmset
van een horrorfilm over verlatenheid
stonden dan in een restaurant. Het
bracht ons tot existentiële vragen
zoals: "Waarom is deze plek überhaupt
nog open?"
Al met al is dit een adres dat je beter
kunt vermijden, tenzij je
geïnteresseerd bent in een diepgaande
studie naar hoe een bedrijf alles lijkt
te hebben opgegeven, inclusief hun
gasten.