- Prijs / kwaliteit4
Toen we bij dit restaurant aankwamen,
waren onze verwachtingen hooggespannen.
De aanwezigheid van gerechten als patra
ni macchi en dhansak op het menu was een
aangename verrassing, aangezien dit
soort Parsi-gerechten zeldzaam zijn in
Sydney. Helaas voldeed het eten niet aan
onze verwachtingen. Hoewel de kip-tikka
uitstekend was, liet het Parsi-eten te
wensen over. De patra no macchi, vis in
bananenblad, was overladen met kaas,
waardoor de smaak van de groene chutney
verloren ging en het gerecht niet
overeenkwam met de traditionele
bereiding - geen kaas hoort erin! Het
dhansak-lam was taai en doorbakken,
terwijl de linzen rauw waren, een
teleurstellende combinatie. Zelfs ik had
het beter kunnen bereiden. De service
liet ook te wensen over, ondanks de
beperkte drukte in het restaurant. Toen
we probeerden constructieve feedback te
geven, werden we geconfronteerd met een
onverschillige houding en kregen we te
horen: "dat staat zo op het menu".
Helaas moeten we concluderen dat we dit
restaurant niet meer zullen bezoeken.