ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Appartement Thalassa

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid7

Een prachtig hotel dat zorgt voor een fantastische vakantie-ervaring. De locatie is ideaal en alles is tot in de puntjes geregeld. Het treinstation bevindt zich op een korte loopafstand, waardoor uitstapjes naar steden zoals Barcelona en Gerona makkelijk bereikbaar zijn. De treinkosten in Spanje zijn bovendien zeer betaalbaar. In de buurt bevinden zich heerlijke eettentjes en een supermarkt waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Het strand, hoewel niet perfect vanwege het grove zand, biedt de mogelijkheid om te ontspannen zonder handdoekgevechten om ligbedjes. Bij het inchecken wordt een redelijke borg gevraagd, wat ervoor zorgt dat het hotel goed is uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, en de faciliteiten zijn uitgebreid. Het dagelijkse aquagym-uurtje, de kinderanimatie bij het zwembad en diverse sportieve activiteiten zorgen voor vermaak voor jong en oud. Airconditioning is gratis, terwijl voor wifi een kleine vergoeding wordt gevraagd. Het appartement is ruim en goed uitgerust, inclusief een groot balkon en keukenfaciliteiten. Het ontbijt is uitgebreid, maar miste enkele gezonde opties zoals yoghurt. De aanraders voor restaurants in de omgeving zijn onder andere De burgerclub, Kings en Maduixa voor heerlijke cocktails. Al met al een uitstekend hotel dat zijn geld waard is, zonder uit te blinken in iets specifieks. Een aanrader voor een zorgeloze vakantie!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit7
  • Ligging10

Ik heb een fantastische vakantie gehad en verbleef in prachtige appartementen. Het beste van alles was dat ik kon genieten van het zwembad van het naastgelegen hotel Tahiti Playa.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit9
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid8

Net terug van een geweldige vakantie! We verbleven in een prachtig en schoon appartement met zeezicht. Het was perfect geregeld: elke 2 dagen nieuwe handdoeken en wc-papier. De slaapbank was van uitstekende kwaliteit! Voor degenen die zich zorgen maken over de kunst aan de muur, er hing welgeteld één schilderij in de slaapkamer en zelfs twee in de woonkamer! Persoonlijk maakte dat ons niet uit, we zijn immers niet op vakantie voor de kunst. De keuken was goed uitgerust met genoeg pannen, bestek en andere benodigdheden. Het zwembad was fantastisch, al moest ik wel vroeg op om een bedje te 'reserveren' na twee dagen zonder plek gehad te hebben. Gelukkig was er een poortje langs het zwembad via Thalassa, waardoor we zo het strand op konden lopen, heel handig. Wendy bij de receptie sprak Nederlands, wat wil je nog meer? Het was wel wat gehorig, maar dat mocht de pret niet drukken. Je verblijft ten slotte in een levendige badplaats. Tegen 12 uur werd het rustig. Wij kijken er nu al naar uit om volgend jaar weer te gaan! Onze kinderen van 12 en 5 en wij hebben hier echt een geweldige tijd gehad!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit5
  • Ligging5
  • Kindvriendelijkheid8

Onze kamer was op een hoge verdieping, verder van de weg en het spoor, met een prachtig uitzicht op de zee. De kamerindeling was interessant: oneven kamernummers hadden uitzicht op het noorden met weinig privacy, terwijl de even nummers zuidelijk gericht waren en 's middags heerlijk zonlicht kregen. Helaas was het appartement erg gehorig en kon je zelfs het schuiven van meubels in andere kamers horen. In de avond werden we tot middernacht overstemd door het geluid van verschillende bands en discotheken in de buurt. 's Ochtends vroeg werden we al gewekt door passerende treinen en vuilniswagens. Ook vonden we ons appartement met twee slaapkamers te klein voor vier personen. De handdoeken werden om de twee dagen vervangen, maar het zwembad was te koud naar onze smaak. Na een paar dagen werd de temperatuur van het water gelukkig wat aangenamer. Helaas was het niet mogelijk om de kamertemperatuur te regelen, en de ligbedden bij het zwembad waren erg dicht op elkaar geplaatst. Het nabijgelegen kiezelstrand liep snel en steil af in zee, wat het niet erg geschikt maakte voor kinderen. Op ongeveer tien minuten lopen vonden we een Carrefour supermarkt waar we alles konden kopen wat we nodig hadden, en dat vaak goedkoper was dan in Nederland. Het hotel Tahiti Playa was erg druk en onpersoonlijk, met lange rijen wachtende gasten voor de eetzaal tijdens de maaltijden. Het voelde allemaal erg clean en georganiseerd, maar misschien een beetje te massaal en onpersoonlijk naar onze smaak.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit6
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid6

De prijs-kwaliteitverhouding van dit appartement is fantastisch, maar er zijn enkele onhandige punten die het verblijf verstoren. Vroeg in de ochtend je handdoek neerleggen bij het zwembad om een ligbedje te bemachtigen is niet ideaal, vooral wanneer je met een baby op vakantie bent. De drukte rondom het zwembad zorgt voor wat ongemak bij het verplaatsen en de bediening laat soms lang op zich wachten door personeelstekort. Het parkeren in de omgeving van het hotel is een gedoe en de kosten kunnen hoog oplopen. Ook het betalen van 150 euro voor wifi voor vier personen is ronduit belachelijk.





© 2007-2024 ReisChecker.nl