- Prijs / kwaliteit2
Een teleurstellende ervaring tijdens de
zondagse lunch.
Voor een vaste prijs van € 30 kregen
we een "voorgerecht" met een mix van
ricotta, auberginerolletjes met rijst en
tuma, samen met olijven, caponata en
varkensgelei.
De eerste gang bestond uit zeer stevige
rigatoni met een vleessaus en witte
pasta met vermoedelijk artisjokken en
ham.
Als hoofdgerecht kregen we een
flinterdun plakje vlees met
aardappelpuree - aardappelen in het
midden van augustus...
Als dessert was er alleen wat fruit
beschikbaar.
De kosten bedroegen € 30 per persoon
en de lunch duurde maar liefst 4 uur
door trage en ongeorganiseerde
bediening.
Ondanks het harde werk van de
serveersters, die een eetzaal van 80
personen moesten bedienen, was de
hoeveelheid voedsel erg minimaal en van
lage kwaliteit.
We hebben geen extra gerechten gevraagd,
mede door de lange wachttijden en de
teleurstellende kwaliteit van het eten
zelf.