ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Appartement Lofos

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10
  • Ligging7
  • Kindvriendelijkheid7

Bij Lofos staat familie centraal, wat zorgt voor een warme en persoonlijke sfeer. De familieleden zijn actief betrokken bij het complex en staan altijd paraat om te helpen. Het complex ondergaat momenteel een renovatie, wat heeft geleid tot mooie en moderne kamers. Eén punt van aandacht is de ligging op een heuvel, wat voor minder mobiele mensen een uitdaging kan zijn. Gelukkig zijn taxi's gemakkelijk te regelen en betaalbaar.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit1
  • Ligging6
  • Kindvriendelijkheid1

De badkamer was erg vies en klein, waardoor je nauwelijks kon bewegen. De bedden waren slechts 70 cm breed, waardoor onze kinderen er twee keer uit zijn gevallen. Zowel de matrassen als kussens waren bevlekt en roken naar zweet, met grote gele vlekken erop. De airconditioning moest apart worden bijbetaald, maar was alleen in de woonkamer beschikbaar en veroorzaakte een storend hoog gepiep ('s nachts werden we er amper door geslapen). Ondanks dat we dit hebben aangekaart, werd er helaas niets aan gedaan door het personeel, wat we als onprofessioneel hebben ervaren. Gelukkig was het personeel zelf wel heel vriendelijk.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit6
  • Ligging10

Dit vakantiecomplex bevindt zich tussen het levendige Chersonissos en de pittoreske dorpjes Koutouloufari en Piskopiano. Het is er heerlijk rustig en er worden geen georganiseerde activiteiten aangeboden. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam, altijd beschikbaar wanneer je ze nodig hebt. De sfeer is prettig en er zijn altijd voldoende ligbedden bij het zwembad beschikbaar. Het appartement is eenvoudig ingericht, wat typisch is voor accommodaties in Griekenland. De schoonmaak liet wel wat te wensen over, maar het sanitair was enigszins verouderd. Desondanks is het een goede uitvalsbasis om het eiland Kreta te verkennen, waarbij je de drukte van Chersonissos gemakkelijk kunt vermijden. Opvallend is de gastvrijheid en warmte van de eigenaren, die zelfs na 20 jaar nog steeds voelbaar is, zo niet groter is geworden!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit6
  • Ligging6
  • Kindvriendelijkheid4

Lofos mag dan wel charmante appartementen hebben, maar de studio's blijken wat aan de kleine kant te zijn. Het balkon biedt weinig privacy, waardoor je gezellig naast je buurman zit. De keukeninventaris is helaas nogal karig: slechts twee koffiekopjes en twee longdrinkglazen, geen wijnglazen of andere extra's. Ook ontbreekt een koffiezetapparaat. Verder kan het gebeuren dat je na 19.00 uur geen warme douche meer hebt en dat de handdoeken niet helemaal fris ruiken. Het zwembad dat op de foto's groter lijkt, is in werkelijkheid wat kleiner en vanwege de ligging in de bergen is er weinig wind. Het personeel is echter ontzettend attent en vriendelijk, maar helaas heeft dit niet kunnen voorkomen dat we besloten hier niet meer terug te komen. Een auto huren is echt een must als je naar het strand wilt gaan, gezien de afstand.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit3
  • Ligging5
  • Kindvriendelijkheid7

Het hotel ligt een beetje afgelegen op 800 meter van Chersonissos. Het personeel lijkt niet echt betrokken en het ontbijt is eentonig en repetitief. Er is weinig variatie en de prijs is niet in verhouding tot wat je krijgt. Voor extra's zoals airconditioning en een kluis moet je apart bijbetalen, wat ook nog eens prijzig is. De kamers zijn verouderd en de kranen werken niet goed. De douche is matig, met een oud douchegordijn dat irritant tegen je aan plakt. De bedden hebben veringmatrassen die duidelijk voelbaar zijn. De schoonmaak lijkt niet heel grondig te gebeuren. Het zwembad is wel goed onderhouden. Al met al vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding niet in verhouding, en een beoordeling van 8,3 is voor ons zeker niet gerechtvaardigd.





© 2007-2024 ReisChecker.nl