ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Camping Corfwater

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit7
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid5

De beheerders van de camping zijn erg gastvrij, de sanitaire voorzieningen zijn hygiënisch en mooi. Wel vond ik het wat onhandig dat de kraantjes bij de herenwasbakken met een sensor werkten en soms lastig water gaven. Gelukkig werkten de douches met sensor dan weer perfect, ruim de tijd om te douchen en altijd warm water! Er hadden wel wat meer watertappunten mogen zijn op de camping, net als elektrische aansluitingen bij de staanplaatsen. De camping ligt direct aan zee: je steekt de parkeerplaats over en staat vrijwel meteen op het strand. Er is geen restaurant of campingwinkel, maar het dorp en de restaurantjes op het strand of in Petten zijn op loopafstand. De openingstijden van de receptie vond ik wat vreemd tijdens het hoogseizoen, ik verwachtte dat deze de hele dag geopend zou zijn, maar dat was niet het geval: van 8:30 tot 12:00 geopend, vervolgens gesloten tot 13:00, dan weer open tot 17:30 en tot slot nog van 19:00 tot 20:00. Helaas werkte de WiFi ook niet naar behoren om te kunnen internetten.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit7
  • Ligging9
  • Kindvriendelijkheid6

De ligging van deze camping aan de Noordzee is ideaal. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en de kampeerplekken zijn ruim opgezet. Het enige nadeel is dat er weinig schaduw is door het ontbreken van bomen, wat een punt van aandacht kan zijn op zonnige dagen. Vanaf de camping is het slechts een korte wandeling over de dijk om eindeloos te genieten van wandelingen of fietstochten langs de zee en door de duinen. De vriendelijke ontvangst maakte het hele plaatje compleet en ik zou zeker overwegen om hier in de toekomst weer te verblijven.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10
  • Ligging10
  • Kindvriendelijkheid6

Een prachtige camping op een idyllische plek aan de kust, omgeven door natuur, met tal van activiteiten in de buurt voor het hele gezin. Het personeel is gastvrij en behulpzaam, en de sanitaire voorzieningen zijn van hoge kwaliteit en ruim opgezet. Kortom, een perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit9
  • Ligging10

Wat een fijne plek om te verblijven! Deze camping ademt rust en de medewerkers zijn ontzettend gastvrij. De sanitaire voorzieningen zijn niet alleen schoon, maar ook nog eens stijlvol. Het feit dat duurzaamheid hier zo'n belangrijke rol speelt, is een mooie toevoeging. Het dorpje Petten zelf is charmant, met heerlijke eetgelegenheden en genoeg winkels om rond te snuffelen. De nabijheid van de camping aan andere voorzieningen compenseert het gebrek aan een campingwinkel. Wij hebben een geweldige tijd gehad en komen hier absoluut weer terug!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit7
  • Ligging7
  • Kindvriendelijkheid9

De camping nabij het strand is ideaal gelegen, biedt 's ochtends verse broodjes en heeft vriendelijk personeel. Het sanitair is uitstekend, schoon en goed onderhouden. De staanplaatsen kunnen echter beter; sommige plaatsen vereisen dat de caravan dwars staat, wat de privacy en het uitzicht beperkt. Kies bij voorkeur een lage plek om de wind te minimaliseren, omdat er weinig beschutting is behalve de duinen. Deze camping is minder geschikt voor gasten die op zoek zijn naar veel faciliteiten, maar ideaal voor liefhebbers van de Noordzee, strandwandelingen, fietsen en gezinnen met jonge kinderen. Als de grootte van de plek niet veel uitmaakt, is dit een goede keuze; voor ruimere plaatsen is een boerencamping meer geschikt.





© 2007-2024 ReisChecker.nl