ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Hotel Savelberg

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10

We hebben heerlijk gedineerd. Het 7-gangenmenu was een culinaire ontdekkingstocht waarbij elk gerecht meer verrukkelijk was dan het vorige. De selectie wijnen was voortreffelijk en paste perfect bij de gerechten. Het interieur was sfeervol en stijlvol, en de service was buitengewoon attent en vriendelijk. Dank aan het hele team voor een onvergetelijke avond!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10

Opnieuw hebben we genoten van een fantastische avond. Het diner was voortreffelijk, de wijnen voortreffelijk en de ambiance was simpelweg ongeëvenaard. In deze setting voelen we ons helemaal in ons element.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10

Ik wilde een speciaal moment creëren en mijn vriendin ten huwelijk vragen tijdens een romantisch diner met een prachtige ambiance. Central Park restaurant bleek de perfecte locatie voor deze gelegenheid. De medewerkers waren zeer behulpzaam, enthousiast en attent, en speelden een grote rol in het slagen van het aanzoek. En raad eens, ze zei ja! En zoals verwacht was ook het eten voortreffelijk, in combinatie met de heerlijke wijnen was de avond werkelijk perfect. Hartelijk dank voor alles en tot de volgende keer!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit6

Met vier personen hebben we twee weken voor kerst genoten van een heerlijke avond met het uitgebreide prestige menu. Vooral richting het einde van de maaltijd werden de smaken steeds verfijnder en interessanter. Helaas liet de service wat te wensen over. Ondanks de vriendelijkheid van het personeel moesten we voortdurend vragen wat er op ons bord lag en welke drankjes er werden geserveerd. Vaak moest er zelfs iemand anders bij worden geroepen om uitleg te geven. Al met al was het een gezellige avond, maar er is zeker ruimte voor verbetering wat betreft de service.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10

Ons etentje bij Central Park op 23 januari 2025 was echt een bijzondere ervaring. De avond begon met een warme en attente ontvangst door sommelier Sasja Moonen en zijn team, en de sfeer was werkelijk betoverend. We besloten om voor het chef's menu te gaan. De gerechten waren stuk voor stuk prachtig gepresenteerd en de geuren alleen al prikkelden de zintuigen nog voordat we de eerste hap namen. Neem bijvoorbeeld de IJsselmeerbaars met radijs, komkommer, citrus, dille en tomasu soja; een verrukkelijke combinatie van zuren en umami. Een absoluut hoogtepunt was de langoustine met tomaat, bisque en crème fraîche (zo rijk van smaak!). Ook de zwezerik en de Veluwse hertenrugfilet waren voortreffelijk bereid en wisten ons echt te bekoren. De wijnkaart was indrukwekkend uitgebreid en het leek bijna noodzakelijk om vooraf wat online research te doen (wat eigenlijk ook best leuk was...). We kozen voor een Château-Chalon 2012 van Domaine Tissot, een perfecte Vin jaune. Bij de vleesgerechten dronken we een Spätburgunder uit de Ahr van Meyer-Näkel (Dernauer Pfarrwingert, 2016) die opviel door zijn volheid, fruitigheid en kruidigheid. Kortom, een avond waar alles perfect samenviel; genieten op het hoogste niveau!



© 2007-2025 ReisChecker.nl