ReisChecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Hotel Fame Residence Lara

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit8
  • Ligging8
  • Service9

Dit hotel is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Tot middernacht kun je drankjes bestellen en daarna is er een dure discotheek die niet erg populair lijkt te zijn. Het eten, de kamers en de service zijn allemaal prima. Er zijn echter veel Russen aanwezig die weleens voordringen bij de bar of het buffet. Gelukkig is er genoeg ruimte voor iedereen, dus er is geen haast om 's ochtends een ligbedje te reserveren. Buiten het hotel is er weinig te doen, maar er is een Nederlands café genaamd OZ aan de overkant met Nederlandstalige muziek. Al met al is dit hotel een aanrader, maar een verblijf van 10 dagen is waarschijnlijk lang genoeg. Tot ziens!



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit10
  • Ligging8
  • Service10

Het hotel is werkelijk prachtig, met een schitterend zwembad en veel activiteiten overdag, ook speciaal voor kinderen. Langs het zwembad komen ze regelmatig langs met drankjes en ze staan echt voor je klaar. Het enige minpuntje is het eten. Het restaurant is groot en mooi, maar de kwaliteit van het eten kon beter. Veel gerechten waren niet goed afgedekt, waardoor ze snel afkoelden en het werd eentonig. Om middernacht sluiten alle bars, waardoor je naar de discotheek moet gaan. De discotheek is top, maar er zijn maar ongeveer 10 mensen omdat je dan voor je drankjes moet betalen. Gelukkig hadden we geen last van Russen, aangezien het hotel vol zat met Nederlanders. Ook daar hebben we gelukkig weinig van gemerkt.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit1
  • Ligging5
  • Service3
  • Kindvriendelijkheid2

Het personeel in het hotel was vriendelijk, maar helaas was ons weekendverblijf verstoord door een grote conferentie met 700 gasten uit Turkije. Tijdens het avondeten was het een chaos, met lange wachtrijen en een beperkte keuze aan eten. Het leek alsof het hotel niet was voorbereid op de grote groep en er was een tekort aan personeel en voedsel. Zelfs de managers moesten helpen met opruimen en afwassen. Er ontstond zelfs een vechtpartij die door de politie moest worden opgelost. Het was duidelijk dat er een voorkeursbehandeling was voor de Turkse gasten, met gereserveerde tafels en constant vernieuwd water, terwijl andere gasten zelf hun drinken moesten halen. Bovendien was de toegang tot het hotel moeilijk voor minder mobiele gasten vanwege een steile ingang.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit5
  • Ligging10
  • Service9

Onze negende vakantie van dit jaar was erg teleurstellend. Het hotel waar we verbleven gaf direct een slechte indruk, zelfs nog voordat we uit de bus stapten. We hadden deze reis al in juni geboekt bij een bekende Nederlandse reisorganisatie voor €500 per persoon om kerst te vieren, maar bij aankomst bleek dat er helemaal geen kerstactiviteiten waren. De verschillende zalen van het hotel werden voornamelijk gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten en bruiloften, waardoor de sfeer voor vakantiegangers ontbrak. De lounge was ijskoud omdat de verwarming niet aan stond, zelfs na herhaaldelijk klagen. Zelfs in de lift was het maar 12 graden en het binnenzwembadwater was ijskoud. De zogenaamde 'animatie' bestond uit medewerkers die wat rondliepen of simpelweg rustig een krant lazen in plaats van gasten te vermaken. 's Avonds in de lounge, wanneer er eindelijk muziek werd gespeeld, werd deze abrupt stopgezet om 22:00 uur omdat het 'storend' zou zijn voor andere gasten. Al met al hebben wij helaas geen enkel positief punt kunnen ontdekken tijdens ons verblijf.



Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit6
  • Ligging8
  • Service5

Het hotel kan zeker niet tippen aan de standaard van een vijfsterrenaccommodatie. Het eten was teleurstellend en de kamer was erg beperkt in ruimte. De schoonmaak liet ook te wensen over. Volgende keer kiezen we weer voor het nabijgelegen Diva Palace, daar weten ze tenminste wat gastvrijheid inhoudt.





© 2007-2024 ReisChecker.nl