Na het ontvangen van een aanbeveling,
besloten we een bezoek te brengen aan
dit hotel. Helaas waren er een aantal
veranderingen merkbaar. De middagsnack
bestond uit een karige selectie van
ingemaakte groenten, broodjes en enkele
andere eenvoudige opties. De kwaliteit
van de service was duidelijk afgenomen,
met teleurstellende culinaire ervaringen
tijdens het diner. Het voorgerechtbuffet
bestond voornamelijk uit salades die
eerder als bijgerechten dan als
hoofdgerechten werden beschouwd. Hoewel
het hoofdgerecht lekker was, ontbrak het
aan voldoende warmte. Gelukkig was het
dessert wel een hoogtepunt.
Echter, ondanks de tekortkomingen in het
culinaire aanbod, scheen een serveerster
genaamd Rosemarie of Roswitha boven
alles uit. Haar toewijding maakte ons
verblijf toch nog speciaal. De bar van
het hotel bleek helaas geen hoogvlieger
te zijn, met slordig geserveerde
cocktails en een gebrek aan aandacht van
het bedienend personeel.
Uiteindelijk werden we geconfronteerd
met problemen rondom betalingen voor het
diner en kleine ergernissen in de
service. Desondanks verdiende de locatie
van het hotel en de netheid van de
kamers lof.