Ik heb de afgelopen maand meerdere keren
in dit hotel verbleven vanwege
werkverplichtingen.
Tijdens mijn eerste bezoek genoot ik van
perfect gebakken coquilles als
voorgerecht en een heerlijke tartelette
als hoofdgerecht, destijds was het boeuf
bourguignon, een absoluut hoogtepunt van
hun menu. De sfeer was zo prettig dat ik
onmiddellijk besloot om opnieuw te
boeken voor mijn volgende reis naar het
noorden.
Bij mijn tweede bezoek kwam ik op zondag
om 18.30 uur aan, net nadat de keuken om
18.00 uur gesloten was, iets om rekening
mee te houden. Gelukkig was er een
24-uurswinkel in de buurt en kon ik
genieten van boeiende gesprekken met het
bar- en keukenpersoneel terwijl ze zich
voorbereidden op de nieuwe week. De
volgende dag genoot ik van een heerlijke
hertenbiefstuk en deelde ik drankjes met
een groep Amerikanen die speciaal waren
gekomen voor een evenement in Wrexham.
Mijn derde verblijf was het langste en
nu zit ik hier in de bar, net nadat ik
heb afgerekend. Van woensdag tot en met
zondag werd ik opnieuw verwend met
heerlijk eten, boeiende gesprekken en
persoonlijke service.
Ondanks mijn ernstige allergieën was
het personeel altijd uiterst attent en
meegaand, wat mijn verblijf des te
aangenamer maakte.
Het voelt een beetje vreemd om te zeggen
dat ik het Lemon Tree hotel enigszins
zal missen nu mijn project tot een einde
komt. Maar één ding is zeker: als ik
weer in het noordoosten moet zijn voor
werk, zal ik zeker terugkeren naar dit
fantastische hotel.
Veel succes voor het team van The Lemon
Tree,
Een wetenschappelijke gast met
waardering,
Tony Thompson MSc.