Dit hotel is als een gesplitste
persoonlijkheid, met twee
karakteristieke Georgische gebouwen die
samengevoegd zijn. Eén helft is
gerenoveerd en modern, terwijl de andere
helft nog steeds de charme van het
Georgische tijdperk uitstraalt. Bij
aankomst betreed je de receptie via de
achterkant van het gebouw, een kleine
ruimte waar nauwelijks genoeg plek is
voor een paar gasten om in te checken.
Het bestellen van maaltijden lijkt een
gevaarlijke situatie te creëren,
aangezien eten vanuit de keuken door de
receptie naar de eetzaal moet worden
gebracht.
Onze kamer was ruim en schoon, maar
helaas vonden we daar dode vliegen op
het raam. Het hotelbeleid blijkt geen
handdoeken te verstrekken, wat voor ons
als een verrassing kwam. Het avondeten
was een wisselende ervaring - terwijl
mijn man genoot van de zondagse
braadstuk, was mijn visgerecht ronduit
teleurstellend. Ondanks het feit dat er
slechts 8 mensen in de eetzaal zaten,
duurde het bijna een uur voordat ons
eten werd geserveerd. Het ontbijt was
evenmin bevredigend. De beperkte ruimte
was onhandig ingedeeld, met de
broodrooster aan de ene kant, het
koffiezetapparaat aan de andere kant en
het eten in het midden, waardoor er
nauwelijks genoeg ruimte was voor meer
dan vier personen tegelijk. Het leek
alsof er elk moment weer iets mis kon
gaan.