Ik ben alleen hierheen gekomen om te
dineren, omdat ik hier niet overnacht.
De broden zijn hier fantastisch, zoals
in de meeste chique restaurants in
Zweden waar ze gratis zijn. Mijn vriend
raadde het hert aan, dat heerlijk mals
was, maar een subtiele visachtige geur
had, wat eigenlijk gewoon de typische
geur van hertenvlees is - dus geen
culinair probleem. Voor de mensen op het
platteland die niet gewend zijn aan het
eten van hertenvlees kan dit wat
ongewoon aanvoelen, maar de sfeer in het
oude Tou Wanzi is geweldig, vandaar de
geweldige naam Stallmaster Garden. Voor
de liefhebbers van desserts is het
bosbessenijs een echte aanrader, net zo
lekker als het Japanse ijs. Het
vanille-ijs is rijk, zoet en romig,
terwijl de bosbessen erg intens van
smaak zijn. Een maaltijd in dit high-end
restaurant kost ongeveer 550 kronen, wat
redelijk geprijsd is. Helaas kwamen we
's avonds langs, anders hadden we kunnen
genieten van het prachtige uitzicht op
het meer overdag, zoals ik gehoord heb.