Mijn verblijf in de accommodatie was
fantastisch en het personeel was
ontzettend vriendelijk ondanks de
drukte. De diners op de eerste twee
avonden waren geweldig en hield perfect
rekening met mijn voedselintoleranties.
Helaas viel de salade op de derde dag
tegen, maar de taxus-wortel-kokossoep
maakte dat weer goed. Ik bracht mijn
eigen brood mee omdat ik niet
enthousiast was over het brood van het
restaurant. Helaas was de basmatirijst
op een gegeven moment te gaar en
smaakloos, waardoor ik het niet kon
opeten. Toen ik mijn ontevredenheid
uitte, reageerde het personeel begripvol
maar leek enigszins overweldigd. Ik
begrijp dat mijn dieetwensen een
uitdaging waren, maar ik verwacht dat
een chef-kok hiermee om kan gaan.
Helaas was mijn ervaring in Arosa
teleurstellend in vergelijking met mijn
ervaringen in Oostenrijk en Duitsland,
waar ik altijd warm ontvangen wordt
ondanks dezelfde dieetvereisten.
Bij het afrekenen dacht ik dat ik met de
eigenaar sprak. Ik wilde mijn feedback
op een respectvolle manier delen. De
eigenaar was benieuwd naar hoe ze mijn
ervaring hadden kunnen verbeteren en
suggereerde het toevoegen van saus met
kokosmelk en sojaroom. Ik begreep echter
dat dit niet voor elke gast haalbaar
was.
Al met al zou ik dit hotel aanraden voor
overnachtingen en ontbijt, maar voor
andere maaltijden kies ik liever elders.
Nogmaals bedankt aan het personeel voor
hun inzet.