Dit hotel is werkelijk fantastisch. De
culinaire ervaring is van ongeëvenaarde
kwaliteit. De setting is betoverend, met
een eetzaal temidden van een dennenbos,
een prachtige wintertuin doordrenkt met
zonlicht en twee charmante terrassen aan
weerszijden van het gebouw. 's Avonds
kan je ontspannen in de gezellige bar
met een knapperend haardvuur. Het
voltallige personeel is ontzettend
gastvrij, net als het gastgezin dat
overal voor zorgt. De drankjes en
maaltijdprijzen liggen, zoals zo vaak in
het Engadin, op een hoger niveau.
Bijvoorbeeld, een biertje van 5 dl kost
8,50 Fr. Desalniettemin is het eten van
voortreffelijke kwaliteit, met
huisgemaakte taarten en notentaarten.
Eén punt van kritiek zijn de verouderde
badkuipen die dienstdoen als douche. In
mijn vele verblijven in hotels, kom ik
dit bijna nergens meer in Europa tegen.
De hoge rand van het bad kan een
uitdaging zijn voor oudere gasten en de
douchekop hangt te laag voor mensen van
mijn gestalte. Hedendaagse 4*-hotels
hebben doorgaans ruime douchecabines met
regendouches en verstelbare
douchekoppen. Aan de andere kant, dit is
echt muggenziften op hoog niveau.
Misschien is dit enkel het geval op de
derde verdieping. Over het geheel
genomen is dit echt een topaccommodatie
en ik kijk nu al uit naar mijn volgende
verblijf.