Reischecker.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RSS feed

Hotel Club Med Sinai Bay

Beoordelingen

Reisperiode: onbekend

  • Prijs / kwaliteit7
  • Ligging7
  • Service7
  • Kindvriendelijkheid4
  • Verzorging6
  • Voorzieningen6

Een heerlijk ontspannen en prachtige plek om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Met een inspirerende omgeving zeker voor herhaling vatbaar.



Reisperiode: mei 2014

  • Prijs / kwaliteit9
  • Ligging10
  • Service10
  • Verzorging10
  • Voorzieningen8

Ergens ontspannen? Dit is de ideale plek! Wat een heerlijke ligging bij het strand en tussen de bergen. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Alleen de voorzieningen wat minder, alles is erg ver weg. Verder erg tevreden over Hotel Club Med Sinai Bay!



Reisperiode: juni 2012

  • Prijs / kwaliteit10
  • Ligging9
  • Service10
  • Kindvriendelijkheid10
  • Verzorging10
  • Voorzieningen10

Bevat foto'sOns verblijf in het Club Med resort in Sinai Bay was top! Vanaf de ontvangst, de kamers, het eten, de sport-en animatieactiviteiten, de uitzichten tot het vertrek. Het personeel is zeer vriendelijk en staat je bij met raad en daad. Tijdens ons verblijf was er eveneens een nederlandstalige G.O. werkzaam bij de receptie. De interim chef du village Julien heeft zijn taak met bravoure volbracht. Je kan kiezen om alleen of in groep deel te nemen aan sport en ontspanning. Heb je zin om met twee te gaan snorkelen? Dat kan! Wil je in groep initiatielessen volgen? Dat kan ook. De keuze is aan jou. Ook indien je zoekt naar privacy en rust kan dat zeker en vast. Niemand die je dwingt of forceert in de ene of de andere richting. Het eten is overheerlijk. Ook een dikke pluim voor de pasta-chef en de chef patissier en zijn team. De buffetten zijn rijkelijk voorzien van allerlei lekkers, met chefs die à la minute de heerlijkste gerechten boven toveren. De keuze is overweldigend. Ook lunchen in het restaurant El Qitun is onvergetelijk! Zicht op de Rode Zee, romantisch kader, infinity bad voor een duik als het te warm wordt en lekker eten in de buitenlucht met een glaasje rosé. Ook al de moeite die gedaan werd door het personeel voor een white diner rondom het zwembad was een avond om niet te vergeten. Alle chefs stonden buiten te koken: kreeft, scampi's, BBQ, pasta, salades, desserten-buffet,... Excursies binnen de Sinai konden tijdens ons verblijf niet omwille van veiligheidsoverwegingen. Kleine teleurstelling omdat we zo het St Catharinaklooster niet konden bezoeken. Maar we zijn blij dat Club Med die verantwoordelijkheid neemt en niet zijn gasten willens nillens de baan opstuurt. We schreven wel in voor een snorkeltrip met de Club Med boot....Een aanrader: je ziet Club Med aan je voorbij schuiven aan de oever. Adembenemend mooi. En ook de onderwaterwerld met koralen en exotische vissen zijn de moeite waard. Op het strand zagen we regelmatig de driekoningen op hun dromedarissen passeren. Daar kan je toch alleen maar over dromen? De kamers zijn ruim met apart toilet en douche. Wij hadden een kamer op de eerste verdieping met terras én zicht op de Rode Zee. De warmte (meer dan 40 °C) is draaglijk omwille van de airco op de kamer, de verschillende bars en de drankfonteinen op het strand. Ook de diverse zwembaden dienen regelmatig als afkoeling. Wij komen nog terug, dat staat vast!



Reisperiode: juli 2012

  • Prijs / kwaliteit10
  • Ligging8
  • Service10
  • Kindvriendelijkheid10
  • Verzorging10
  • Voorzieningen10

Bevat foto's Het resort was groot, nieuw en heel aangenaam. Veel zwembaden, voldoende en heel goede ligstoelen, handdoeken aan het zwembad, die je elke avond kan binnenbrengen. De kamers waren zeer mooi en ruim, met goeie airco en elke dag heel netjes opgeruimd, (ze plooiden zelfs onze kleren op).Geen enkele klacht hierover. Ook het personeel is zeer vriendelijk en gemotiveerd om je reis zo aangenaam mogelijk te maken, en het komt allemaal heel natuurlijk en oprecht over (want wij zijn nogal in Egypte geweest en toen hadden we het gevoel dat het personeel heel 'fakerig' vriendelijk was en aasde op een fooi, maar dat is hier dus geen enkel moment het geval). Er is zoveel te beleven, tennis, golf, catamaran, windsurf, fitness, aguagym,... en alle lessen zijn inbegrepen in de all-in, je moet gewoon op het juiste tijdstip naar de aangeduide plaats gaan, heel toegankelijk dus. En de lesgevers doen echt hun best, zijn zeer professioneel. En dan heb ik het nog niet gehad over de mogelijk uitstappen (sommigen mits bijbetaling) snorkelen met de boot (inbegrepen), Petra, .. En dan kom ik nu bij mijn favoriete deel, het eten en drinken! Echt super, zeker de mojito, maar ook de pintjes smaakten, en ik las al klachten over de wijn, dus ik had schrik dat het zo een plakkerige veel te zoete witte wijn zou zijn, en dat was het helemaal niet, ik vond de wijnen heel lekker eigenlijk, zeker de rosé. En dan het eten: bij het ontbijt kon je je een eitje laten bakken met alles erop en eraan, versgeperst fruitsap (heel lekker) en eigenlijk alles wat je maar wil, lekkere croissants of koffiekoeken, beleg, brood, yaourt, zelfs een dieethoekje, en fruit. Het middageten en het diner waren even goed, het is een groot buffet, maar het is van veel betere kwaliteit dan ik ooit van een buffet heb gekregen, bij de meeste standjes wordt je eten a la minute gereed gemaakt en dresseren ze je bordjes zoals in een restaurant (lees: beter dan in een doorsnee brasserie), als ik er aan terugdenk krijg ik honger  Ook het aperitieven, was heel tof, je kon je buiten zetten en binnen kleine bordjes met hapjes gaan halen, heel plezant. De avonden waren zowel voor jong als oud heel tof ingevuld. Wij waren er zonder onze kleine kindjes, dus wij vonden de fuifjes heel tof, vooral de beach party, echt plezant zo op het strant staan dansen. Maar aangezien we 2 kleine kindjes hebben, zijn we ook eens een kijkje gaan nemen in de kids club, en dat zag er daar dik in orde uit, een groot kinderdorp binnen het geheel, echt mooi gedaan, met zwembad afgeschermd voor de zon. Er wordt hier echt aan alles gedacht!



© 2007-2024 Reischecker.nl